fredag 21. august 2009

Rundtur i Ngoundere

I dag tok fransklæreren vår, Enok, HM og meg med på en omvisning i og rundt Ngoundere. Vi trengte ikke kjøre langt før vi kom til en landsby der han hadde vært lærer tidligere. Konge å få oppleve litt av det primitive afrika.

Det er regntid i Kamerun nå, så naturen her er veldig grønn og frodig. I regntiden regner det litt hver dag, men det er masse sol inni mellom. Så egentlig er det en ganske deilig tid.

Etter landsbyen tok Enok oss med til markedet, universitetet og andre plasser som er verdt å se her i byen. Universitetet er svært og 20000 personer studerer der. På markedet var det sykt med folk. Alt fra falske fotballdrakter til ekte flatskjermer selges. Prikken over i-en var kjøttmarkedet. Odøren slo som en vegg mot oss, og vareutvalget stod til terningkast seks. Alle tenkelige typer kjøtt, inkludert dyrehjerter lå på utstilling, noe som tiltrakk seg både mennesker og diverse insekter.

Mye folk, mye lukter og mye fluer gjorde markedet til en kul opplevelse og en fin avslutning på sightseeingen i Ngoundere.





Litt utfor landsbyen der læreren vår jobde før



markedet i Ngoundere






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar